Voluntari încărcaţi cu hrană pentru căţei, alungaţi de la un adăpost pentru maidanezi. Foto

1095

Caz incredibil la Lugoj! Aici, voluntariatul este pedepsit şi nu preţuit aşa cum ar trebui. Mai mulţi timişeni care au strâns harnă pentru animale din donaţii au fost alungaţi de la adăpostul pentru animalele fără stăpân din Lugoj. Când au ajuns la uşa centrului, vountarii au fost întorşi din drum şi nu au reuşit să hrănească bieţii căţei.

„Din motive neînțelese de noi, nu am fost lăsați sa hrănim cățeii din adăpostul Salprest din Lugoj. Voluntariatul nostru pentru hrănirea cățeilor nu a fost acceptat de către conducere, asa ca am hotărât sa nu lăsam sacii acolo si sa ii donam altui adapost. Am fost la adăpostul Free Amely, unde am fost primiți cu drag si bucurie. Acolo am vazut căței iubiți, în condiții extraordinare, ba chiar fiecare având un nume. Asa ca am lăsat 550 kg+ cele 110 Kg care au fost lăsate săptămana trecută de către Armina Georgescu. Pe lângă saci au fost lăsate la adapost și conserve. Țin să menționez că am lăsat câteva conserve în mașină pt cățeii de pe stradă. Mulțumesc tuturor pentru implicare și vă mai așteptăm cu donații pt cățeluși!”, au scris volunatarii pe Facebook.

Surse din cadrul apăpostului susţin că voluntarilor nu li s-a permisul accesul în centru pentru că, acolo, condițiile sunt foarte proaste şi conducerea adăpostului încearcă să ascundă modul în care sunt întreţinute animalele.

LĂSAȚI UN MESAJ