Voleibalistele au avantaj în barajul promovării în Divizia A1

90

UVT Agroland este marea favorită la promovarea în Divizia A1 de volei feminin din postura de gazdă a turneului de baraj din 12-14 mai.

Al treilea sezon de la înființarea clubului poate aduce împlinirea unui vis – accederea în elita națională pentru fetele de la UVT Agroland Timișoara. Gruparea păstorită de Horia Cardoș a câștigat clar turneul semifinal și a licitat cu succes pentru obținerea dreptului de organizare a Final Four-ului de promovare. Este pentru al doilea sezon consecutiv în care turneul de promovare în Divizia A1 se va desfășura la Timișoara. Nu în ultimul rând trebuie spus că Agroland a participat de fiecare dată în turneul de promovare în cei 3 ani de existență.

”A treia oară trebuie să fie cu noroc. Lăsând gluma la o parte, nu ne vedem încă în prima ligă. Am demonstrat că suntem cea mai puternică echipă din A2 Vest, dar trebuie să demonstrăm că merităm să fim în elită și în fața echipelor din cealaltă serie, Rapid și CSM Focșani. Avem deja experiența a două turnee de promovare, și avem o echipă și mai experimentată de această dată.

Contează foarte mult că am reușit să aducem această competiție la Timișoara, din nou. Vrem să obișnuim publicul timișorean cu spectacolul voleibalistic, și suntem încrezători că vom reuși acest lucru și la finalul săptămânii viitoare”, a precizat președintele clubului timișorean, Horia Cardoș.

Turneul de promovare se va desfășura așadar în perioada 12-14 mai, în sala Constantin Jude cu participarea echipelor Universitatea Cluj, CSM Focșani 2007, VC Rapid București. Gazdele de la UVT Agroland au obținut biletele pentru acest turneu după trei victorii în semifinalele de la Cluj: 3-1 cu Universitatea, 3-0 cu CSU Oradea și 3-0 cu CSU Poli Timișoara.

 

LĂSAȚI UN MESAJ