De ce trebuie actualul președinte să voteze cu Viorica Dăncilă? PSD FOTO-VIDEO

1420

Campania electorală pentru fotoliul de la Cotroceni a intrat în linie dreaptă. Toți candidații încearcă să ia cât mai mult din încărcătura de simpatie a aderenților proprii dar, și mai important, din cel a nehotărâților. Pentru premierul Viorica Dăncilă, toată ziua de vineri a fost dedicată diverselor activități în Timișoara. Iar seara s-a încheiat cu un mare miting electoral.

În jur de două mii de simpatizanți ai PSD s-au înghesuit pentru a asculta discursurile mobilizatoare ale liderilor centrali, dar și a celor județeni, care au explicat de ce ar trebui ales premierul-demis, președintele României. „Suntem mulți și suntem puternici și vom da viitorul președinte al României! Noi suntem PSD! Nu am uitat niciodată cine suntem, de unde am plecat. Noi am dat cele mai bune guverne din ultimii ani. PSD a guvernat întotdeauna pentru oameni. Vreți să vă prezentăm reușitele noastre? Ne prinde miezul nopții!”, a ținut să spună, în discursul introductiv, președintele CJ Timiș, Călin Dobra.

Natalia Intotero, din poziția de ministru care se ocupă cu problemele celor de peste hotare, a scos în evidență buna colaborare cu liderul de partid, dar și al Guvernului. S-au perindat, rând pe rând, la pupitrul de pe scenă senatorul Titus Corlățean și Daniel Suciu, vice-premier, ori ministrul Agriculturii, Petre Daea. În plus, din poziția de lider a organizației de femei Social Democrate, Romanița Jumanca, a explicat de ce femeile sunt o forță în politică și de ce trebuei sprijinită, în acest context, Viorica Dăncilă.

Finalul a aparținut Vioricăi Dăncilă. Premierul demis a explicat, pe larg, ce a făcut până acum, când a ajuns în fruntea unuia dintre cele mai importante partide din România. Însă, principalul subiect a fost, evident, contracandidatul său, actualul președinte, Klaus Iohannis. Căruia i-au fost scoase în evidență toate defectele. Iar, în final, s-a reiterat ideea necesității unei dezbateri, subiect discutat intens în ultima perioadă. Iar în opinia primului ministru astfel nu se mai poate continua.
Pentru a pune lucrurile în făgaș normal dânsa insistă,încă o dată, pe necesitatea unei dezbateri cu președintele. Lidera PSD a transmis președintelui, că dacă doreşte binele României, să meargă la vot şi să aleagă singurul candidat credibil adică Viorica Dăncilă.

LĂSAȚI UN MESAJ