Violeții s-au încălzit înaintea cantonamentului

132

ACS Poli și-a început jocurile de verificare ale verii cu o dublă în compania unor echipe de eșalon inferior din județ. Violeții urcă mâine la munte pentru tradiționalul stagiu de pregătire menit să încarce bateriile.

Ionuț Popa și-a scos elevii la ”plimbare” prin județ la câteva zile de la reunire. Periamul a fost primul stop pe harta prim-divizionarei în această vară pentru o dublă cu două echipe de eșalon inferior, Avântul Periam și Șoimii Pesac. Poli s-a impus în ambele dueluri ce au avut o durată de 35 de minute. A fost 3-1 cu Periamul, echipă de Divizia D, și 9-0 cu Pesacul din Promoție. Au evoluat Straton, Curileac, Smaranda – Drăghici, Šoljić, Pădurariu, Mailat, Oprea, Vaşvari, Artean, Crețu, Haruț, Melinte, Țigănaşu, Doman, Străuț, Bocşan, Şeroni, Covalschi, Croitoru, Bîrnoi, Ciucur, Velcotă.

ACS Poli pleacă duminică într-un cantonament la Poiana Brașov pe o perioadă de 10 zile. Deocamdată violeții și-au bătut în cuie un singur joc amical, cel din 7 iulie contra lui Honved Budapesta, pe terenul campioanei Ungariei.

Stagiunea internă a Ligii I va începe în 15 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.