Violeții au scăpat de presiunea retrogradării

166

ASU Politehnica a scăpat aproape de orice emoție în privința retrogradării. Echipa ce se bucură de sprijinul fanilor violeți s-a dus la 11 puncte de locul ce duce în C, după victoria directă cu Metalul Reșița.

Cinci puncte în primele trei runde de la reluarea Ligii 2 și temerile s-au risipit pentru trupa de pe Știința. Decisivă a fost victoria din week-end obținută tocmai împotriva rivalei directe la retrogradare, Metalul Reșița. Un succes cu 2-0 la Buftea, în fața cărășenilor mutați în apropierea capitalei, ce rezolvă în mare parte problema din subsolul clasamentului.

”Nu mai vreau să aud pronunţat cuvântul retrogradare. Matematic nu suntem salvaţi, dar sunt convins că noi vom mai face puncte, astfel că e foarte greu pentru Reşiţa să recupereze o distanţă atât de mare. Sperăm să ne dea încredere această victorie, să ne descătuşeze, să fie mai prezentă acea plăcere de a juca, iar punctele să vină în număr cât mai mare de acum încolo”, a concluzionat antrenorul violeților pentru site-ul Druckeria.

Primul joc în care violeții pot evolua fără emoții este cel de sâmbătă, când pe Știința vine revelația Cupei României – Dacia Mioveni.

”Băieții în ghete” și-au stabilit drept obiectiv în această primăvară adunarea a cel puțin 20 de puncte, cu care să urce cât mai mult în clasament la primul sezon în Liga 2. ASU Politehnica se află momentan pe locul 13 în Liga 2, având 24 de puncte acumulate în 22 de meciuri. Metalul Reşiţa se află pe locul 17, cu 13 puncte, și este singura echipă activă din zona retrogradabilă; celalalte echipe din subsol, CSM Râmnicu Vâlcea, Unirea Tărlungeni, Șoimi Pâncota și ACS Berceni s-au retras din campionat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.