Viol cu repetiţie: Abia eliberat din închisoare, unde a stat pentru tâlhărie şi tentativă de viol, un recidivist a ajuns înapoi!

170

Un bihorean în vârstă de 51 ani a fost arestat preventiv, duminică, după ce săptămâna trecută ar fi comis două furturi, dar şi o tentativă de viol asupra unei femei în vârstă de 72 ani din localitatea Ciuhoi.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, în perioada 8 – 15 iunie, bărbatul, despre care BIHOREANUL a aflat că se numeşte Gheorghe Aurel Maghiar, ar fi profitat de faptul că proprietarul casei în care locuia cu chirie era plecat de la domiciliu şi, prin folosirea de chei potrivite, ar fi pătruns în locuinţa acestuia şi ar fi sustras dintr-un dulap 150 de euro, prejudiciu recuperat de poliţiştii bihoreni.

Totodată, în zorii zilei de sâmbătă, 16 iunie, în jurul orei 05.10, Maghiar ar fi pătruns într-un autoturism parcat pe raza localităţii bihorene Sârbi, lăsat neasigurat şi ar fi încercat să sustragă bunuri, nereuşind deoarece a fost surprins de proprietar.

„Totodată, în urma extinderii cercetărilor în cauză, poliţiştii Secţiei 3 de Poliţie Rurală Biharia îl bănuiesc pe acesta că la 3 iunie, în jurul orei 12, în timp ce se afla în curtea locuinţei unei femei de 72 de ani, din localitatea Ciuhoi, prin constrângere, ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale cu aceasta, nereuşind”, se precizează în comunicat.

Maghiar a fost reţinut pentru 24 de ore, iar duminică a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea. Procurorul a decis să solicite arestarea bărbatului, solicitare care a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Oradea, pe o perioadă de 30 de zile.

Bărbatul nu e la prima ispravă. În 2015, Maghiar a fost condamnat la 4 ani şi 1 lună de închisoare pentru tâlhărie calificată, loviri şi tentativă de viol, fiind eliberat condiţionat pe 27 martie, în acest an.

Sursă: ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ