Vine iarna! Deszăpezire în 12 ore? Ministrul Transporturilor susţine că CNAIR e pregătită

176

Ministrul Transpoerturilor, Răzvan Cuc, a dat asigurări, la Timişoara, cu privire la pregătirea Companiei Naţională de Administrare a Infrastruturii Rutiere pentru iarnă.

Acesta a mai spus şi că încearcă să atingă targetul impus de primul ministru, Mihai Tudose, de a realiza deszăpezirea în caz de urgenţă, în 12 ore. Potrivit oficialului de la Transporturi, DRDP-urile din ţară sunt dotate cu tot ce e necesar pentru a asigura o deszăpezire optimă.

,,În acest an, din punct de vedere al contractelor pentru deszăpezire, avem acoperite toate zonele din toată țara. Din 58 de zone, avem 57 acoperite cu contracte, vorbesc de contracte multianuale, pe patru ani”, a spus Cuc, vineri, 6 octombrie, la Timişoara.

Ministrul le-a atras atenia directorilor din regionale că cei care nu îşi fac treaba riscă să îşi piardă funcţiile.

,,În concluzie, pe componenta de iarnă, toți directorii de DRDP sper să fi înțeles foarte clar: nu voi face niciun rabat de la a demite pe oricare dintre ei care nu-și face activitatea așa cum trebuie. Nu vor avea nicio scuză niciunul, dacă avem elemente și apar probleme în procesul de deszăpezire”, a declarat Răzvan Cuc.

LĂSAȚI UN MESAJ