Video pe facebook: un singur muncitor pe Michelangelo

152

Un video a fost postat pe Facebook în care se vede că pe șantierul de pe bulevardul Michelangelo se afla un singur muncitor. Potrivit spuselor șoferului care a filmat, totul s-a întâmplat marți, la ora 12:00. Acesta susține și postarea atașată și că de fapt muncitorul mătura strada de praf.

”Pe o distanță de 500 de metri a fost un muncitor, care de fapt mătura strada. Repet! Mătura strada pe care era un șantier și praful zbura ca păsările toamna spre țările calde”, a scris șoferul pe rețeaua de socializare.

La ora 12:00 este, întradevăr, de obicei, pauza de prânz a muncitorilor, însă în imagini nu se văd nici utilaje pe marginea străzii sparte de la un ca la altul. Mai ales că, potrivit comunicatului de presă emis de Primăria Timișoara, lucrările ar trebui să fie gata voi, 6 septembrie, la ora 05:00.

”Pentru finalizarea lucrărilor de asfaltare, Comisia de circulaţie a municipiului a aprobat închiderea totală a circulaţiei rutiere din data de 4.09.2019 de la ora 7 dimineaţa până în data de 5.09.2019, ora 5, pe strada Michelangelo pe sectorul cuprins între Pasajul Michelangelo şi bd. Ion.C. Brătianu, pe sensul de mers spre bd. Revoluţiei. Se va proceda şi la închiderea totală a circulaţiei rutiere pe strada Michelangelo şi bd. Ion C. Brătianu, între pasajul Michelangelo şi bd. Revoluţiei din 1989, pe ambele sensuri de mers, din data de 5.09.2019 de la ora 7 până în data de 6.09.2019, ora 5”, a anunțat Primăria.

sursa video: Laichici Adrian Nicolae

Pe o distanța de 500m a fost un muncitor, care de fapt mătura strada. repet. MĂTURA STRADA PE CARE ERA UN ȘANTIER IN LUCRU SI PRAFU ZBURA CA PĂSĂRILE TOAMNA SPRE ȚĂRILE CALDE. Și așa e de o lună cel puțin.

Opublikowany przez Laichici Adrian Nicolae Wtorek, 3 września 2019

LĂSAȚI UN MESAJ