VIDEO! Momentul în care un polițist îi dă un cap în gură unui șofer, după o șicanare în trafic

413

Un şofer de autobuz din Braşov a fost lovit de un poliţist cu capul în gură, după o şicanare în trafic, iar momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Totul s-a întâmplat pe 14 mai, în incinta unei autobaze a Regiei de Transport Public din Braşov, acolo unde şoferul de autobuz a fost urmărit de poliţistul care se afla în timpul său liber.

Cei doi au început să se înjure şi să se şicaneze în trafic, iar poliţistul, aflat la volanul unui autoturism, l-a urmărit pe şoferul de autobuz până la capăt de linie, acolo unde s-a dus să îl confrunte.

Conflictul dintre cei doi a fost surprins de o cameră de supraveghere montată pe un autobuz.

Pe imagini se poate observa cum poliţistul (43 de ani), agent în cadrul IPJ Braşov, se apropie de şoferul de autobuz şi fără să stea pe gânduri îl loveşte cu capul în gură.

Deşi lovitura nu pare a fi extrem de violentă, şoferul se prăbuşeşte la pământ şi chiar îl dezechilibrează pe poliţistul uimit de reacţia acestuia.

Pe numele poliţistului s-a deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violenţe, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov, iar la nivelul IPJ Braşov s-a declanşat o anchetă prin structura de control intern.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ