VIDEO! Imagini noi de pe şantierul lotului 3, Lugoj – Deva. Care sunt șansele de a fi deschis circulației peste doar câteva săptămâni…

2175

Şefii de la drumuri fac aproape zilnic vizite pe şantierele autostrăzilor. Joi, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a publicat noi imagini de pe şantierul lotului 3 din tronsonul de autostradă Lugoj – Deva. Stadiul lucrărilor se apropie de 77%.

„În colajul atașat puteți vedea aspecte de la așternerea materialului antierozional pe taluz (zona km 70+900 partea dreaptă proiect), lucrări la parapet metalic (zona km 63+500), la taluzare (zona km 61+300 dreapta), betonarea șanțurilor la Nod Rutier Dobra, precum și ecoductele de la km 57+710 și km 58+700. Mai puteți vedea și nodul rutier de la Ilia, podul peste râul Mureș și aspecte de pe pasajul de la km 64+843”, transmite CNAIR.

Lotul 3 se întinde între Coşeviţa şi Ilia şi are 21 de kilometri. Potrivit documentelor oficiale ale Companiei de Drumuri, stadiul lucrărilor este de 76,80%, iar termenul de finalizare este august 2017. Mai exsită însă unele probleme de rezolvat, potrivit site-ului CNAIR. Mai trebuie obţinute autorizaţia de construire pentru un coridor suplimentar expropriat, mai trebuie aduse modificări la contract în cazul ecoductului de la kilometrul 57+710 şi a nodului de descărcare de la Holdea, aici lipsind şi autorizaţia de construire.

Costul construirii lotului se ridică la 580 de milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ