Timișoara universitară îi recunoaște valoarea unui fost ministru al Justiției din România! Vezi cine este cel mai nou Doctor Honoris Causa al Universității de Vest – VIDEO

301

Universitatea de Vest din Timişoara a acordat astăzi titlul de Doctor Honoris Causa Legum Scientiae, profesorului Universitar Dr. Valeriu Stoica, care este profesor şi conducător de doctorat al Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti şi partener fondator al uneia dintre cele mai prestigioase societăţi de avocatură din România.

Valeriu Stoica-Doctor Honoris Causa.Still009

Este cunoscut ca şi cercetător, politician şi judecător şi ca Ministru al Justiţiei în perioada 1996-2000, iniţiator al unor proiecte de însemnătate deosebită. Valeriu Stoica a contribuit la consolidarea relaţiilor dintre Facultatea de Drept a Universităţii de Vest Timişoara şi Facultatea de drept a Universităţii din Bucureşti, şi este unul dintre garanţii drumului către excelenţă la care aspiră Facultatea de Drept din Timişoara.

Este autorul a 80 de articole publicate în ţară şi străinătate, a unei teze de doctorat care a primit distincţia Magna cum Laudae şţi premiul „Mihai Eminescu” al Uniunii Jurnaliştilor din România.

Titlul de Doctor Honoris Causa Legum Scientiae primit astăzi de către Prof. Univ. Dr. Valeriu Stoica, din partea Universităţii de Vest Timişoara, este decernat ca urmare a meritelor academice de care a dat dovadă, fiind cea mai însemnată distincţie onorifică a Universităţii de Vest din Timişoara.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ