VIDEO. Hoț filmat în Banat, în timp ce buzunărește clienții unui cabinet stomatologic. Fură un portofel

612

La Reșița este căutat un individ care a furat dintr-un cabinet stomatologic, fiind surprins de camerele de supraveghere în timp ce buzunărește toate jachetele de pe holul cabinetului, potrivit infocs.ro. După ce cotrobăie bine peste tot, pe imagini se vede cum hoțul găsește un portofel cu bani, pe care însă îl fură cu tot cu geacă. Astfel, un bărbat a rămas fără portofelul cu bani și cheile pe care le avea în geacă. Oamenii fac un apel pentru a fi ajutați să-l găsească pe hoțul din imaginile de mai jos.

”(Ieri) În jurul orei 17.00, acest individ ( cel care apare în filmare ) a stat la pândă vreme de 30 minute, într-un cabinet stomatologic din zona Piața Sudului, sub pretextul unei urgențe medicale. După ce a buzunărit toate hainele din holul cabinetului, ghinionistul a fost logodnicul meu, Alex, care a rămas fără portofelul cu acte și bani, geacă și chei.

Vă rog, dacă îl vedeți sau îl cunoaşteţi, dați-ne de veste! Poliția îl caută, a fost deschisă o anchetă, însă până în acest moment nu i-au dat de urmă. A utilizat cardurile bancare până la constatarea furtului și blocarea lor, la magazine de cartier din aceeași zonă.”, au transmis păgubiții.

sursa – infocs.ro

LĂSAȚI UN MESAJ