Victoria lui Drăghici. Vârful Ripensiei a marcat ambele goluri la Balotești

232

Ripensia nu s-a complicat în deplasarea din sudul țării. Timișorenii s-au impus, 2-0, în fața codașei CS Balotești și și-a asigurat încă o doză de liniște. Omul meciului a fost Octavian Drăghici, care a marcat ambele goluri ale roș-galbenilor.

Echipa lui Alexandru Pelici s-a pornit mai greu în deplasarea de la Balotești. Monea, Dumiter și Drăghici au fost aproape de gol, în prima repriză, însă timișorenii au scuturat plasa de abia după pauză. Tot vârful sosit de la ACS Poli în această iarnă a fost în prim-plan. A șutat sec, de la 17 metri, în dreapta lui Fulga, în minutul 56 și a spart gheața în tricoul lui „Ripi”. Monea putea face 2-0, câteva minute mai târziu, dar portarul gazdelor s-a opus, la șutul său din doar câțiva metri.

Tot Drăghici a liniștit definitiv apele, cu șase minute înainte de final, după ce a pus capul, din 6 metri, la centrarea excelentă a tânărului Chera. S-a încheiat 2-0 și Ripensia bifează a opta victorie a sezonului și adună 32 de puncte – la fel ca Metaloglobus și Pandurii, cei din urmă, viitorii adversari ai timișorenilor.

Ripensia: H. Moldovan – Ad. Popa, Tînc, Apro, C. Toma (cpt.) – Monea, Anghelina, Zaluschi (Stoi), Dumiter (Chera) – C-tin. Stoica, Oct. Drăghici (Mansour)
Rezerve: Şt. Dobre – Al. Popovici, Mansour, Hecsko, Chera, Burdeţ, Stoi
Antrenor: Alexandru Pelici

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.