Victor Ponta lansează bomba în scandalul ”acoperiților”: Lucian Isar este ofițer acoperit

122

Victor Ponta a afirmat, luni, la Parlament, că s-a referit la Lucian Isar atunci când a vorbit de existența unui ”acoperit” în fostul său guvern.

„Lucian Isar e ofițer acoperit, despre el vorbeam. A preluat tot, a preluat și PNL. (…) Mesajul meu și-a produs efectul”, a spus Victor Ponta.

Atunci când jurnaliștii i-au atras atenția că l-au întrebat despre PSD, nu despre PNL, Ponta a continuat neperturbat: „A preluat tot, a preluat si PNL”.

Victor Ponta, chemat în Comisia SRI

Deputatul PNL Cezar Preda a anunțat, luni, că fostul premier Victor Ponta va fi audiat în Comisia de control a SRI din Parlament, după afirmațiile cu privire la prezența în guvernul său a unor ofițeri acoperiți.

La sfârșitul săptămânii trecute, după condamnarea lui Liviu Dragnea la doi ani de închisoare cu suspendare în dosarul Referendumului, Victor Ponta a transmis că din punctul sau de vedere șeful PSD nu trebuie să își dea demisia din fruntea partidului, însă a avertizat că ar trebui să scape de ofițerii acoperiți infiltrați în conducere.

„Trebuie să țină partidul unit, să câștige alegerile locale și parlamentare și să ferească PSD de toți ‘ofițerii’ acoperiți sau descoperiți care vor să îl preia! Clar?”, a scris Ponta pe Facebook.

Sursa: antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ