Victor Ponta la Lugoj: ”Îmi pare rău că v-ați pricopsit cu Alina Gorghiu” VIDEO

775

Victor Ponta a venit luni la Lugoj cu scopul de a-și susține candidații, în campania electorală. Vizita fostului prim-ministru continuă în vestul țării.

Am venit în Timiș, apoi merg în Caraș-Severin, unde am prieteni foarte buni, colegi, pe care vreau să-i susțin în campania electorală. Sunt convins că vor avea succes, așa cum au avut la alegerile locale. Atunci PSD a arătat că poate să câștige, în zona de vest a țării și că poate să administreze județul. Totodată, poate să aibă primari foarte buni, precum primarul din Lugoj, dar și candidați foarte buni, oameni tineri. Eu mă simt bătrân când mă uit la lista de candidați. Aici sunt oameni cu care am lucrat de mulți ani și care au suficientă experiență. Sunt convins că și aici, în Timiș, dar și în toată țara, oameni vor ști să aleagă între cei care fac treabă. Aleg salariile, pensiile, scăderi de taxe, fonduri europene. Și ceilalți, care știu doar să ne certe pe noi. Asta cu reprezentantul Moscovei, doar Alina Gorghiu Dej putea spune o asemenea tâmpenie. Fiind un om care gândește, prefer să nu comentez tâmpeniile spuse de Gorghiu. Eu cred în continuare că doamna Gorghiu este de la PSD. Până acum candida în sectorul 5, la domnul Vabghelie. Acum a venit la domnul Robu. Tot un fel de Vanghelie, dar din Banat. Îmi cer iertare că v-ați pricopsit cu ea. Colegii mei se vor bate în campanie, ca să ajungă pe primul loc. Cred că colegii mei din Timiș pot face treabă bună pentru județ și pentru Parlament, declară Victor Ponta.

ponta-2

Președintele Partidului Social Democrat, filiala Timiș, Sorin Grindeanu, a spus că luni era programată lansarea candidaților din partea de est a județului.

Mă bucur că s-a potrivit cu programul domnului Ponta și că a putut participa la prezentarea candidaților noștri. Prezența lui aici, susținerea, înseamnă că și-a făcut treaba ca prim-ministru și a condus un guvern foarte bun. Oamenii nu uită toate aceste lucruri. Toate ipocriziile și toate fumigenele aruncate asupra noastră nu vor mai avea efectul scontat de cei care le produc. Asta datorită oamenilor, celor care votează, și care au deja o experiență. Sper să câștigăm alegerile așa cum am câștigat și la alegerile locale. De asemenea, este important ca toți cei care vor fi în parlament, trimiși de votul timișenilor, să lupte pentru Timiș, adaugă Sorin Grindeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ