Victor Neumann, încă la Muzeul de Artă. Care este situația exactă

110

Directorul Muzeului de Artă din Timișoara, Victor Neumann, ar fi trebuit să părăsească postul după nota mică primită la evaluarea din acest an. A intrat însă în concediu medical, iar la mijlocul săptămânii are termen la cea mai recentă acțiune intentată președintelui Consiliului Județean Timiș, Alin Nica.

Imediat după ce a fost anunțat că a fost evaluat cu 6,04 la evaluarea anuală – ce a avut loc luna trecută – Victor Neumann a anunțat că va contesta procedura, pe motiv că evalurea a fost realizată de o comisie „politizată”. De altfel, directorul Muzeului de Artă nu a semnat procesul-verbal încheiat după procedura în sine. „Am depus o contestație la Tribunalul Timiș. Am contestat evaluarea și am cerut anularea ei și anularea notei”, a explicat, la acea vreme, Victor Neumann.

Pe 20 aprilie, Victor Neumann a depus o acțiune la secția Contencios administrativ și fiscal a Tribunalului Timiș, pentru „anulare act”. Nu a primit încă termen. În 28 aprilie, a făcut, la aceeași instanță, o cerere de ordonanță președințială. A primit rapid termen și, în 4 mai, solicitarea i-a fost respinsă.

La 5 mai, Victor Neumann a depus o nouă cerere de ordonanță președințială, de această dată pârât fiind președintele CJ, Alin Nica. Aceasta are termen miercuri, 12 mai, iar până atunci, Neuman a intrat, mometan, în concediu medical.

LĂSAȚI UN MESAJ