Viceprimarul Ruben Lațcău anunță o primă mare izbândă contra mafiei imobiliare din Timișoara

235

„O primă victorie în lupta contra mafiei imobiliare din zona centrală a Timișoarei. S-a obținut accesul pentru a investi în clinica ORL.
Terenul pe care vor intra utilajele pentru a construi un nou corp al clinicii ORL aparține primăriei , însă a fost acaparat de unul dintre celebrele clanuri de romi ce au pus mâna pe o bună parte a imobilelor din centrul Timișoarei. Cu tupeul specific, cereau 200.000 de euro pentru a avea acces pe un teren public.
Primăria Municipiului Timișoara a inițiat un demers pe care nu l-a mai făcut niciodată: am mers în instanță și am cerut acces prin ordonanță președințială și am câștigat. Am primit accesul de a intra pe terenul primăriei” declară Ruben Lațcău.

„În mod normal, aceste ordonanțe sunt executorii. Din păcate, în motivarea sentinței nu se menționează acest lucru, probabil dintr-o eroare.
Am făcut o interpelare prin care am cerut o completare către instanță prin care să introducă în motivare și această prevedere expres legală că decizia este executorie, astfel încât săptămâna viitoare să putem intra cu un executor judecătoresc pe terenul primăriei.
Lupta pentru recuperarea patrimoniului orașului este de abia la început. Primăria Timișoara nu mai poate fi șantajată de feluriții mafioți ce și-au însușit proprietăți în centrul orașului. Sperăm că în această luptă să contăm pe sprijinul întregului aparat de stat” explică situația viceprimarul Ruben Lațcău.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ