Viceprimarul Cosmin Tabără nu va vota la ordinele USR

47

La primăria Timișoarei se ivește la orizont un nou episod din veșnicele frecușuri dintre echipele celor de la USR și cei de la PNL. Dreptatea este într-un echilibru fragil ca pe o muchie de cuțit (ca să nu spunem sabie că sună prea belicos). De la caz la caz fie unii fie alții afirmă că se luptă pentru binele concetățenilor iar echipa adversă are gânduri ascunse.

Pentru a lămuri opinia publică din municipiu, formațiunea liberală vine cu un comunicat în care se explică poziția viceprimarului Cosmin Tabără.

Cum este destul de greu de sesizat nuanțele acelui „adevăr absolut” ce oscilează vom lăsa cititorii să hotărească cine este mai aproape de interesele timișorenilor.

„Comunicat de presă PNL Timiș
Viceprimarul liberal Cosmin Tabără, unul dintre puținii cu funcție de conducere care chiar muncesc în Primăria Timișoara, va continua să voteze în Consiliul Local Timișoara în interesul comunității timișorene, nu la comanda USR.

Tocmai fiindcă primarul usr-ist și viceprimarul usr-ist al municipiului Timișoara dau dovadă repetată de incoerență administrativă și lipsă de viziune, îl susținem pe Cosmin Tabără să rămână reperul de normalitate într-o instituție împinsă în haos.

Amenințarea cu posibila retragere a unor atribuții ale viceprimarului Tabără este oglinda nivelului infim de înțelegere și a imaturității nu doar administrative a lui Dominic Fritz.
Știm că USR încă se acomodează cu ideea că nu stăpânește adevărul absolut, de aceea îi tratăm cu blândețe și avem răbdare. Din păcate pentru ei, timișorenii nu mai au răbdare și vor rezultate.

Viceprimarul liberal Cosmin Tabără s-a ocupat de baza sportivă de pe strada Costică Rădulescu, de stadionul cu 10.000 de locuri și de deblocarea spitalului balneo, a spitalului ORL și a buncărului de la Municipal, a Legii 15. Viceprimarul usr-ist Ruben Lațcău contorizează pe bandă rulantă amenzi, vizite DNA și din partea Poliției Economice. În acest context, cel mai înțelept pentru orașul Timișoara ar fi ca primarul Dominic Fritz, cel cunoscut drept primarul Zero Proiecte, să intervină cât mai puțin și să lase oamenii care știu administrație publică să își facă treaba în Primărie.”

LĂSAȚI UN MESAJ