Viceprimarii rămân de decor într-un oraș din vestul țării

151

Viceprimarii municipiului Deva, Răzvan Mareş (PSRO) şi Ovidiu Moş (PSD), vor rămâne fără atribuţii pe linie administrativă, după ce proiectele de hotărâre prin care ar fi urmat să fie schimbaţi din funcţii au căzut, miercuri, la votul consilierilor locali.

Primarul municipiului Deva, Florin Oancea, a declarat la finalul şedinţei Consiliului Local (CL) Deva că a luat decizia să retragă, de joi, toate atribuţiile viceprimarilor, el menţionând că nu mai are încredere în cei doi aleşi locali.

În acest context, primarul l-a acuzat pe viceprimarul Răzvan Mareş că ar fi încercat să-i submineze autoritatea şi să conducă Primăria Deva, însă fără să-şi asume însă deciziile luate prin propria semnătură.

„Ca primar, am iniţiat cele două proiecte pentru demiterea celor doi viceprimari cu care eu, se presupune, că trebuie să fac echipă până în anul 2020. Nu poţi face echipă cu nişte persoane, dacă nu ai încredere în ele. Am avut o mare încredere în Răzvan Mareş până în momentul în care am ajuns primar. Mi-am dat seama că (…) el, viceprimar, încerca să conducă în numele meu, dar pe semnătura mea, ca primar. Deci, subminarea zilnică a autorităţii primarului”, a spus Oancea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ