Vicepreședintele Societății de ATI, Dorel Săndesc: Suntem într-una dintre cele mai critice situații de la începutul pandemiei

    120

    Județul Timiș se află deja în valul al treilea al pandemiei COVID-19, susține medicul Dorel Săndesc, vicepreședintele Societății de Anestezie și Terapie Intensivă. Dorel Săndesc susține că situația din secțiile de Terapie Intensivă în care sunt tratați pacienți cu forme severe de COVID-19 din Timiș este cea mai gravă de la începutul pandemiei.

    „Suntem în plin val trei și ne zbatem în vâltorile lui. Asta este realitatea, nu cifrele testelor pozitive. Ce are relevanță și nu poate fi negat de nimeni este ceea ce se întâmplă în ATI. Iar din acest punct de vedere, din moment ce noi de o săptămână nu avem loc la ATI în județul Timiș. Nu am avut așa situație niciodată, chiar așa de gravă și continuă timp de o săptămână. La noi, cum se eliberează un loc cum se ocupă imediat pentru că sunt mulți bolnavi grav. Suntem într-una din cele mai critice situații de la începutul pandemiei”, spune Dorel Săndesc.

    Medicul Dorel Săndesc a mai declarat că se caută soluții pentru punerea în funcțiune a 10 noi paturi ATI în Spitalul Militar de Campanie de la Timișoara.

    LĂSAȚI UN MESAJ