Vezi cabluri inestetice și deranjante pe domeniul public? Sună la Poliția Locală!

115

Pagubele rămase în urma furtunii din 17 septembrie, de la Timişoara, încă se văd. Pentru a fi înlăturate, poliţiştii locali cer ajutorul populaţiei. Mai ales în privinţa cablurilor căzute la pământ.

“Poliția Locală Timișoara face apel și la cetățeni ca în cazul în care cunosc locații în care sunt abandonate cabluri pe domeniul public să sesizeze la telefoanele 0256.968 și 0256.246.112 sau pe email la adresa contact@politialoctm.ro pentru ca polițiștii locali să poate face demersurile ca aceste locații să fie igienizate de resturile de cablu care constituie pericol pentru participanții la trafic și conferă un aspect inestetic”, transmite Poliţia Locală.

Reamintim că, de la mijlocul lunii septembrie, în cazul a patru operatori, respectiv RCS&RDS, UPC, Telekom și Orange, au fost întocmite 10 procese verbale de contravenție de câte 2.500 lei fiecare, iar reprezentanților firmelor le-au fost înmânate și notificări ca în regim de urgență să strângă cablurile care le aparțin de pe domeniul public. Ca urmare a acestor demersuri, cei în cauză au luat măsurile de ridicare a resturilor de cabluri de pe domeniul public. Poliţiştii spun că firmele de telecomunicaţii au adunat cablurile căzute în cele 65 de locaţii identificate luna trecută de agenţi.

LĂSAȚI UN MESAJ