Vestul țării va avea curând o nouă autostradă. Când va fi gata

1853

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere decontează facturi pentru un lot de autostradă anunțat a se finaliza în toamna acestui an.

Asocierea Tehnostrade-Spedition UMB a depus, la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, o factură pentru lucrările de construire a lotului 4 din autostrada Lugoj-Deva. Conform Registrului de Plăţi al CNAIR, Tehnostrade a facturat 28,19 milioane lei, la jumătatea acestei luni, pentru proiectare şi executare autostrada Lugoj-Deva, Lot 4.

În prezent, pe lungimea celor puţin peste 22 km sunt mai multe utilaje şi muncitori. La jumătatea acestei luni, CNAIR anunţa că lucrările sunt finalizate în proporţie de 83% cu termen de finalizare jumptatea acestui an. Noul director general al CNAIR, Narcis Neaga, după ce a inspectat şantierul autostrăzii Lugoj-Deva, ne-a declarat că cei 22 km de autostradă se vor finaliza în câteva luni.

„Este o mobilizare foarte bună pe şantierul lotului 4 din autostrada Lugoj-Deva. Există probleme de relocare a liniilor de înaltă tensiune la viaductul Brănişca. Cei 22 km de autrostradă se vor finaliza în câteva luni”, ne-a spus Narcis Neaga. Contractul pentru cei 22 km de autostradă au fost semnat în 2013 cu termen de finalizare vara anului 2016. Lotul de autostradă face legătura între nodul de la Ilia şi cel de la Șoimuş şi costă circa 100 milioane euro.

sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ