Vești bune pentru locuitorii din cartierele mărginașe ale Reșiței

221

Pași mărunți spre civilizație pentru locuitorii din cartierele mărginașe ale Reșiței. Primarul Ioan Popa le promite că pe lângă introducerea rețelelor de apă-canal, cele cinci cartiere ale urbei vor beneficia și de drumuri în care nu se vor mai înnămoli.

”Am promovat un proiect de hotărâre de consiliu local prin care reactualizăm SF-urile (studii de fezabilitate) pentru drumuri, nu numai Doman, ci și Cuptoare, Secu, Moniom, Țerova, pentru că după ce terminăm lucrările de apă-canal, în toate aceste cartiere vrem să și asfaltăm”, a spus primarul Reșiței.

Edilul a precizat că va depune anul viitor documentația la Ministerul Dezvoltării pentru finanțarea drumurilor prin PNDL.

”Pentru a putea introduce documentele în PNDL, poate anul viitor, sau dacă nu vor fi acceptate poate să le facem și din resurse proprii. Vom realiza și refacerile de drum în toate aceste cartiere după ce apa și canalul vor fi executate”, a mai spus primarul, în timp ce se afla pe o stradă din cartierul Doman, primul în care lucrările la introducerea instalației principale de apă s-au finalizat și în care au avansat și cele la canal.

”Pe Secu, Cuptoare și Moniom am avut întârzieri mari, nu din vina noastră, eu ca administrație publică sunt de vreun an de zile în Reșița. Acolo a fost o licitație, cel care a câștigat a dat faliment, s-au refăcut și acum suntem în proceduri de încredințare a lucrărilor în zonele respective”, le transmite primarul oamenilor din cartierele amintite.

drum reșita drum reșita drum reșita

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ