Veste bună pentru șoferii din vest! Un drum ce leagă două importante județe a fost reabilitat!

734

Un nou drum leagă judeţele Arad şi Timiş, prin localitatea Vinga. Este vorba despre drumul comunal Mănăştur – Gelu, ce nu a mai fost reabilitat de cel puţin 40 de ani.

Tronsonul a fost pietruit şi tasat, întreaga investiție fiind suportată de Consiliul Judeţean Arad şi constă în suma de aproximativ 600.000 de lei, potrivit vicepreşedintelui CJ Arad, Sergiu Bîlcea.

“Am finalizat o nouă legătură către județul Timiș și anume Mănăștiur spre comuna Vinga spre localitatea Gelu. Este un drum care va fi folosit cu preponderență de către agricultorii din zonă și va fi un mecanism foarte util pentru relația dintre cele două județe. Face parte din strategia județului Arad să deschidem cât mai multe drumuri către județul Timiș, către economia acestui județ”, a declarat vicepreședintele CJ Arad.

Sergiu Bâlcea a mai spus că în perioada următoare vor reabilitate alte două drumuri care fac legătura între Arad şi Timiş.

“Mă refer la Sânpetru German-Gelu, un drum care face legătura către autostradă. Vom avea Firiteaz – Cruceni – limită de județ Timiș, Naidăș – limită de județ Timiș, din nou un drum important către autostradă”, a mai spus Sergiu Bîlcea.

Consiliul Judeţean Arad a depus proiecte în valoare de 47 de milioane de euro pe fonduri europene şi 60 de milioane de euro pe Programul Național de Dezvoltare Locală.

LĂSAȚI UN MESAJ