Verificări în Gara de Nord din Timișoara, după ce mai mulți migranți au coborât dintr-un tren

179

Un număr de aproximativ 38 migranţi, printre care şi copii, care circulau, duminică dimineaţa, cu trenul Bucureşti – Budapesta, au coborât în Gara de Nord din Timişoara, fiind verificaţi de Poliţia Transporturi Feroviare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Transporturi Feroviare, cei 38 de migranţi, din Siria şi Irak, printre care femei şi copii, circulau cu trenul Bucureşti – Budapesta, iar duminică dimineaţa au coborât în Gara de Nord din Timişoara. Imediat, au fost conduşi la sediul Poliţiei Transporturi Feroviare Timişoara pentru verificări.

„Sunt 38 de migranţi, în total. Au coborât singuri în Gara de Nord din Timişoara şi i-am preluat pentru verificări. Cel mai probabil vor fi conduşi la Centrul de Azil din Timişoara, la final”, au declarat, corespondentului MEDIAFAX, reprezentanţii Poliţiei Transporturi Feroviare Timişoara.

În ultima săptămână, zeci de migranţi au fost găsiţi în parcurile şi pe străzile din Timişoara. Un grup de migranţi irakieni a fost depistat într-un microbuz aflat în apropierea Pădurii Verzi din Timişoara, de unde se pregătea să plece spre graniţă. Alţi 30 de irakieni au fost găsiţi într-un hotel de la marginea Timişoarei. Apoi, 19 migranţi au fost descoperiţi la câteva sute de metri de sediul Poliţiei Locale.

sursă: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ