Vasile Blaga șterge pe jos cu Robu! Atac fără precedent al liderului liberal la adresa primarului Timișoarei

3574

Copreședintele PNL, Vasile Blaga, a avut un discurs exploziv la Liga Aleșilor Locali de la Brașov, acolo unde i-a atacat extrem de dur pe tehnocrații conduși de Dacian Cioloș.

”Mă uit și în sondaje și peste tot, percepția românilor este că PNL susține acest Guvern. Este bine, noi susținem Guvern, dar decontăm și toate nerealizările, însă noi am spus de la început că îi susținem, deși avem supărări pe care le-am spus și direct domnului prim-ministru.

Nu i-am pus foarte multe condiții domnului Cioloș când a preluat mandatul și i-am acordat susținerea noastră, una sau două. I-am spus: domnule, avem și noi o solicitare, depolitizați administrația, că e toată PSD-istă. Ce s-a întâmplat? Cinci sau șase prefecți schimbați și în rest toți PSD-iștii sunt tot acolo. PSD-iștii se plâng că sunt în opoziție, dar ei sunt peste tot în administrația publică, în deconcentrate. Ba, mai mult aud de la dumneavoastră că acum au început să pună directori de școli PSD-iști, care nu au mai fost acolo. De ce nu au fost schimbați, nu pot să îmi dau seama. Avem supărări!

Noi am zis că îi primim atât pe Cioloș, cât și pe miniștrii care sunt buni, dar acum ne zic că PNL nu mai are oameni și am ajuns să stăm cu căciula în mână. PNL are câte un potențial premier în fiecare zonă a acestei țări! Noi nu stăm cu căciula în mână la nimeni

Avem niște limite, când vedem că unii sunt foarte obosiți după două luni, dar vor să continue. Hai la bătălie, atunci! Nu fi obosit!”, a spus Vasile Blaga.

Vasile Blaga a transmis un mesaj la fel de dur și către organizațiile PNL din țară. Blaga i-a lăudat pe foștii PDL-iști Hava și Boc, însă l-a făcut praf pe liberalul Robu.

”Mai aud de la niște organizații de prin țară că lor le ajunge procentul de 22%, că scot câțiva deputați și senatori. Așa nu vom câștiga niciodată alegerile. Puneți mâna la muncă, puneți osul și PNL va da Guvernul.

Domnule Robu (Nicolae Robu, primar al Timișoarei n.r.), să nu-mi mai spui dumneata că așa-i bănățeanul, vine mai greu la vot. Ia fă dumneata un efort și ai să vezi cum vine bănățeanul la vot!

Firea spune că nu mai vrea manifestări publice de amploare în București, în timp ce Boc la Cluj organizează evenimente cu zeci de mii se persoane și este pe cale să mute capitala culturală la Cluj. Mă bucur pentru Cluj, dar mă doare sufletul de București. La Alba, a făcut Hava o floare din Alba Iulia. Haideți să punem toți mâna și să ne apucăm de treabă!

Dragii mei, știți că eu țin foarte mult la dumneavoastră, dar în campania electorală nu prea vorbiți de partid, dar să știți și dumneavoastră că primul mandat l-ați câștigat cu mare ajutor de la partid. Pe urmă, ați confirmat și oamenii v-au reales, dar să nu uitați că partidul este cel care v-a susținut!”, a transmis Vasile Blaga.

Sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.