Vaporașele plimbă din nou călătorii pe Bega. Astăzi și în weekend cursele sunt gratuite

1950

Cele 7 vaporașe ale Timișoarei au ieșit, din nou, la plimbare. După ce iarna și-au petrecut-o în depoul din Dâmbovița, de 8 Martie vaporașele au fost relansate la apă. Cu doar trei, însă, cetățenii pot circula astăzi și în weekend, gratuit.

Primul vapor a pornit din zona centrală, vineri, la ora 10. Iar primii călători au fost doi turiști din Spania care s-au arătat încântați de plimbarea de pe Bega.

Cu ocazia zilei de 8 Martie, autoritățile le fac o surpriză nu doar doamnelor și domnișoarelor. Toți pasagerii au gratis la plimbări cu vaporașele, atât astăzi, cât și în weekend. Cele trei ambarcațiuni care au ieșit pe traseu sunt Burebista, Glad și Ferdinand.

”De Ziua Femeii, S.T.P.T. reia transportul pe Bega cu vaporașele. În acest sfârșit de săptămână vă așteptăm la o plimbare relaxantă pe Bega, iar de luni se va relua circulația în regim de transport public!

Conducerea Societății de Transport Public Timișoara alături de Consiliul de Administrație și personalul navigant urează tuturor doamnelor și domnișoarelor o zi minunată și o primăvară frumoasă”, a transmis STPT.

O cursă cu un vaporaș costă 1 leu.

 

1 COMENTARIU

  1. Ne plimbam chiar acum cu un vaporaș, este superb, dar era mai bine să fi avut un program prelungit seara, iar dimineața să fi plecat de pe la ora 9-10 si astfel se eficientiza mult turismul cu acest specific. Oricum, este foarte frumos, recomandam si altora cu drag!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.