Vântul puternic de joi încă afectează alimentarea cu energie electrică. Vezi unde mai sunt probleme!

153

Vântul puternic care a bătut, joi, în Banat, a făcut mari probleme distribuitorului de energie electrică. Mai multe linii de înaltă tensiune au fost afectate şi zeci de localităţi au rămas fără curent electric. Deşi s-a muncit până târziu pentru remedierea defecţiunilor, vineri încă mai sunt localităţi în Banat care nu au energie electrică.

“În judeţul Timiș sunt nealimentate 5 linii electrice aeriene de medie tensiune partial, 15 posturi de transformare, fiind afectate 4 localităţi (Ohaba, Bara, Lăpușnic, Cenad). Sunt înregistrate deranjamente individuale și colective pentru remedierea cărora se intervine.

În judeţul Arad sunt afectate 5 linii electrice aeriene de medie tensiune partial, 7 posturi de transformare, toate localitățile fiind alimentate. Sunt înregistrate deranjamente individuale și colective pentru remedierea cărora se intervine.

În judeţul Caraș-Severin situația energetică este normal”, transmite Enel.

Potrivit distribuitorului de energie electrică, defecțiunile au fost cauzate de copacii care s-au rupt din cauza vântului şi au căzut peste liniile de înaltă tensiune, dar au fost şi izolatori sparţi şi conducte rupte.

Joi seară, în Banat, erau nealimentate cu energie electrică 33 de localități, cu 20 de linii aeriene de medie tensiune nealimentate parțial, iar 55 de posturi de transformare erau afectate.

LĂSAȚI UN MESAJ