Vântul puternic a adus amenzi drastice proprietarilor de imobile din Timișoara

104

Vântul putenic a făcut ca mai mulți proprietari de case dn Timișoara să fie amendați. Asta pentru că de pe imobilele lor s-au desprins sau exista pericolul să se desprindă elemente. Agenții de la Poliția Locală au verificat exteriorul caselor.

Într-o primă fază, polițiștii locali au împrejmuit cu bandă zonele respective, ulterior efectuându-se verificări și constatatându-se că astfel de probleme au fost posibile la imobile aflate în stare de degradare și ca urmare a neluării măsurilor de întreținere a acestora de către proprietari.

Astfel, au fost aplicate opt sancțiuni pe această linie, de câte 1.000 de lei proprietarilor de clădiri din zone precum B-dul Revoluției 1989, Surorile Martir Caceu, Iris, General Dragalina, 16 Decembrie 1989, Eremia Grigorescu.

Poliția Locală atrage ,din nou, atenția că toți proprietarii de clădiri au obligația să asigure, periodic, curățarea fațadelor locuințelor, clădirilor amplasate la frontul străzii, degajarea elementelor de construcție, cum sunt ornamentele și tencuiala care stau să se desprindă de pe fațadele acestora și care reprezintă pericol pentru cetățenii care trec prin apropiere.
Sancțiunile prevăzute de HCL 371/2007 pentru astfel de situații sunt cuprinse între 500 și 1.000 lei pentru persoanele fizice și între 1.500 și 2.500 lei, pentru persoanele juridice.

LĂSAȚI UN MESAJ