Reparații în bătaie de joc. Zeci de pene din lemn, înfipte într-o conductă de apă din vestul țării

170

Compania de apă din județul Hunedoara, Apa Prod, a devenit ţinta ironiilor după ce o fotografie care arată starea dezastruoasă în care a ajuns conducta de apă care alimentează oraşul Haţegului a fost publicată pe internet.

Angajaţii Apa Prod, societatea din subordinea Consiliului Judeţean Hunedoara care administrează reţeaua de apă şi canalizare, au „împănat-o” cu zeci de bucăți din lemn, care nu fac faţă presiunii apei. Problema este veche, însă nimeni nu a făcut vreodată mai mult de atât.

„În urma fotografiei publicate în spaţiul public, care arăta un tronson din conducta de alimentare cu apă a oraşului Haţeg, facem următoarele precizări: acea conductă este din anul 1978 şi face parte din aducţiunea Sântămăria Orlea- Haţeg. Tronsonul de conductă, pe o distaţă de 580 metri, urmează să fie înlocuit în perioada următoare. Acesta a fost prevăzut pentru înlocuire iar, la momentul de faţă, suntem în situaţia de achiziţie a conductei şi materialelor necesare înlocuirii acestui tronson. Valoare acestor lucrări este de aproximativ 145.000 euro”, a informat SC Apa Prod.

Angajații companiei anunță că vor face și alte lucrări importante la rețeaua de apă din zonă.

Sursa: adevarul.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ