Val de revoltă al părinților după ce vacanța preșcolarilor și a elevilor a fost prelungită

4917

Dacă aveam şi 1 metru de zăpadă mai înţelegeam. O măsură „perfectă” pentru părinţii care încă mai au un job în ţara asta. Din păcate, aceste decizii sunt luate de nişte bugetari ţinuţi în spinare tot de noi „corporatiştii”, care merg la serviciu indiferent de vreme. Era de apreciat dacă această măsură ar fi fost anunţată din timp. Găsirea de soluţii alternative la grădiniţă este foarte dificilă, mai ales duminică după-amiază, ne-a scris Laurențiu, tatăl unei fetiţe de trei ani nevoit să își luni concediu de la locul de muncă.

Decizia anunțată duminică după-amiază de către Inspectoratul Școlar Timiș nu este pe placul a multor părinți. Pe site-urile de socializare, dar și pe cele de știri, aceștia și-au exprimat nemulțumirile.

Da măi fratele meu. E ger afară, de au îngheţat coarnele măgarului! E o bătaie de joc, în primul rând la adresa părinţilor care MUNCESC!, este de părere un alt tătic.

Jenant… părinții trebuie să meargă la serviciu și copiii cu cine să îi lăsăm????, scrie o mămică.

Deși vacanța de iarnă a elevilor trebuia să ia sfârșit luni, aceasta a fost prelungită cu două zile în Timiș și în alte județe din țară.

 

 

1 COMENTARIU

  1. Daca trebuiau sa-si duca odraslele la scoala pe ger se revoltau ca-i prea frig. Alti parinti au fost nemultumiti ca de ce nu i-au putut tine acasa toata saptamana, ca ce treaba e aia sa inceapa scoala miercurea. Nicicum nu-i bine la romani. Asta pentru ca li s-a dat prea mult nas si i-au lasat pe unii parinti cu impertinenta sa li se urce in cap. Scoala si deciziile care se iau in scoala trebuie respectate, iar daca nu-ti convine te muti in alta parte. Am ajuns sa faca regulile toti analfabetii de parinti care au ajuns la ceva bani si isi imagineaza ca sunt speciali. Nu mai pot intra profesorii la clasa fara pretentiile vreunui parinte care stie el mai bine. Afara, se trimit pe email cerintele si deciziile luate de scoala pentru saptamana respectiva. Daca sunt nemultumiri, se discuta in sedintele cu parintii lunare. Intre timp, profesorii isi fac treaba iar parintii isi vad de ale lor. Daca domnu tata din valul asta de revoltati nu gaseste o solutie pentru copilul lui intr-o zi cand nu se duce la scoala, poate trebuia sa se gandeasca de doua ori inainte sa-l faca. Copilul ti-l trimiti la scoala ca sa invete si sa dobandeasca o educatie, nu ca sa aiba unde sa stea pana te intorci tu de la servici, ca nu e pension si nici hotel.

LĂSAȚI UN MESAJ