Vacanță de lider pentru ASU Politehnica. Programul de pregătire de după reunire, stabilit în detaliu

130

ASU Poli Timișoara savurează vacanța de iarnă după un tur de sezon excelent. Liderul Ligii a III-a și-a stabilit deja în cel mai mic detaliu programul iernii.

Echipa suporterilor încheie anul într-o poziție excelentă, primul loc în seria a 4-a din eșalonul trei, care le aduce o vacanță de iarnă liniștită. Cu trei puncte avans în fața ocupantei locului secund în C4, trupa din Cugir, violeții pot pune pe hârtie planul pentru returul sezonului.

Trupa condusă de Sorin Brindescu are repaus de iarnă pentru 4 săptămâni, reunirea fiind programată pentru data de 18 ianuarie. Asemeni cluburilor ce se respectă, ASU Poli și-a stabilit în detaliu programul de pregătire de după reunire. În perioada 27 ianuarie – 6 februarie poliștii vor efectua un cantonament la Moneasa, în județul Arad.

Deocamdată au fost perfectate și șapte meciuri de verificare: cu Olimpia Satu Mare în 31 ianuarie, Chișineu Criș în 6 februarie, Szeol Szeged (Ungaria) în 10 februarie, Șoimii Pâncota în 13 februarie, CS Ineu în 17 februarie, Becicherecu Mic în 24 februarie și Luceafărul Oradea în 27 februarie.

Meciurile oficiale din C4 se vor relua în data de 5 martie, prima dispută a poliștilor fiind programată în deplasare, cu Minerul Motru.

LĂSAȚI UN MESAJ