Utilajele moderne destinate deszăpezirii au ajuns la Timișoara. FOTO

108

Primele autobasculante Ford 3542D, achiziționate de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și destinate deszăpezirii autostrăzilor și drumurilor naționale, au ajuns în posesia DRDP Timișoara.

”În Regionala din vest vor fi repartizate 20 de asemenea vehicule, care au o configurație a tracțiunii tip 6X4, sunt dotate cu lamă pentru îndepărtarea zăpezii și răspânditor pentru materiale antiderapante și vor fi folosite pentru diferite activități, cum ar fi transportul agregatelor destinate stațiilor de asfalt și al asfaltului produs de acestea. #CNAIR a achiziționat pentru toate Regionalele din țară 103 autobasculante”, transmite DRDP Timișoara.

La nivelul DRDP Timișoara există contracte de deszăpezire pentru toate drumurile naționale aflate în administrare, precum și pentru loturile de autostradă. Acestea au fost semnate în toamna anului 2017, au o durată de 4 ani, iar anul trecut DRDP Timișoara a decontat peste 18 milioane de lei.

Situația contractelor este următoarea:

— Lotul 1 – SDN Arad — SC DIFERIT SRL;

— Lotul 2 – SDN Caransebeș — Asocierea SC RIPOSTA TRANS SRL & SC ATHOS COM SRL;

— Lotul 3 – SDN Deva — Asocierea SC GIGA RENA SRL & SC INSTAL ROS SRL;

— Lotul 4 – SDN Orșova — SC ROUTE CENTER CONSTRUCT SRL;

— Lotul 5 – SDN Timișoara — Asocierea SC ATHOS COM SRL & SC RIPOSTA TRANS SRL;

— Lotul 6 – A 1 Cunța – Ilia — SC DIFERIT SRL;

— Lotul 7 – A1 Ilia – Remetea Mare — SC TREDECO HOLDING SRL;

— Lotul 8 – A1 Remetea Mare – Nădlac — SC TREDECO HOLDING SRL.

DRDP Timișoara are deja pregătite peste 4.700 de tone de sare pentru intervenții pe drumurile naționale și pe autostrada A1, în total, în această iarnă, preconizându-se un necesar de 17.800 de tone.

LĂSAȚI UN MESAJ