Utilaje de deszăpezire de la Timişoara au fost relocate în judeţe din sud-estul ţării, afectate de ninsori şi viscol

120

Șase autofreze și trei șenilate au fost relocate de la DRDP Timișoara, DRDP Cluj și DRDP Brașov pentru a se interveni pe drumurile naționale din sudul și sud-estul țării, afectate de ninsori și viscol, potrivit unui comunicat al Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR).

Astfel, numărul total de utilaje cu care se va acționa în zonele afectate va fi de 32 de autofreze și cinci șenilate.

„Având în vedere posibilitatea extinderii codului portocaliu de ninsori abundente și viscol pentru zona Oltenia, sudul Moldovei și Dobrogea, conducerea CNADNR SA a decis relocarea de la DRDP Timișoara, DRDP Cluj și DRDP Brașov a șase autofreze și trei șenilate, astfel încât, pe lângă cele existente, numărul total de utilaje cu care se va acționa în zonele afectate va fi de 32 de autofreze și cinci șenilate”, anunță CNADNR.

Utilajele au fost relocate astfel: la DRDP București — Autostrada A2 — Lehliu; SDN Buzău; la DRDP Constanța — Autostrada A2 — Lehliu — Fetești; la SDN Constanța, SDN Slobozia; SDN Tulcea.

„De asemenea, precizăm că, în funcție de informările transmise de ANM, CNADNR SA va actualiza situația restricțiilor și a închiderilor de autostrăzi și drumuri naționale”, spune compania.

Circulația rutieră pe 14 drumuri naționale și pe autostrada A2, între Drajna și Fetești, km 106+000 — km 143+400, a fost închisă duminică, din cauza ninsorii abundente și a viscolului.

LĂSAȚI UN MESAJ