USR se delimitează de președinta bătăușă

384

O domniță politician de pe plaiurile noastre a făcut-o de oaie. Preşedintele USR Găvojdia, Ramona Dzitac s-a bucurat la șlapii de baie ai altcuiva dar mai are și apucături ce nu cadrează deloc cu postura de speranță a politicii. Mai pe șleau spus este cam nevricoasă și sare la bătaie.
Pentru a spăla onoarea cam șifonată conducerea USR a luat măsuri urgente.

„În urma discuțiilor care au apărut în spațiul public referitor la acțiunile reprobabile ale președintei filialei USR Găvojdia, vă comunicăm că aceasta și-a dat demisia, calitatea sa de membru USR încetând de astăzi. Imediat după ce am aflat despre incident am convocat Biroul Județean Timiș, am analizat faptele împreună cu colegii din județ, iar concluzia care a urmat a fost firească: USR se delimitează de orice acțiune ilegală și imorală a membrilor noștri.

Orice derapaj de acest fel va fi sancționat dur de către conducerea județeană a USR. Un astfel de comportament nu îi reprezintă nici pe cei aproape 20.000 de membri ai partidului și nici pe zecile de mii de timișeni care și-au pus până acum speranțele în noi. Oricine nu respectă aceste principii și criteriile de integritate USR va fi sancționat, deoarece principiile și onestitatea sunt cele mai valoroase lucruri pe care le avem”, a declarat Cristan Moș, președintele USR Timiș.

1 COMENTARIU

  1. Nu vă mai miraţi atât!Şi la USR Lugoj foşti psd-isti,o doamnă multi multi partid,o hoaţă,un fals revoluţionar şi un furnizor de stări de bine fac parte din forul de conducere,cu ştiinţa celor de la judeţ şi în urma unor alegeri „libere”.Mai căutaţi şi aflaţi de ce a demisionat jumătate de filială anul trecut în iunie şi cum a reuşit USR performanta să îl facă pe primul consilier local din ţară,înscris în acest partid,să fie şi primul care a plecat din USR.

LĂSAȚI UN MESAJ