USR-iștii timișeni pleacă optimiști în Parlament

1712

Formațiunea politică cea mai nouă pe scena publică este cea a USR-ului. Filiala din Timiș s-a înființat în septembrie și deja la alegerile din acest decembrie a repurtat un succes serios. Cele 12 procente obținute în județul nostru face conducerea grupării să fie încrezătoare și să vadă lucrurile mult mai optimist.

Dan Fălcoi promite că se va ține sută la sută de promisiunile făcute în campania electorală. Înainte de orice alte opțiuni va fi un parlamentar pentru Timiș. Va milita și va promova orice idee sau proiect de lege ce ar putea ajuta zona de vest a țării.

Cătalin Drulă știe deja cu exactitate ce va face odată ajuns în Parlament. Are deja două proiecte de mare urgență ce ar trebui rezolvate. Amândouă țin de infrastructura încă deficitară a județului. Va face toate eforturile pentru a demara mult așteptatul șantier al centurii de sud a municipiului. Iar al doilea proiect ține de o mai facilă legătură între autostradă și oraș. Acest drum trebuie să lege direct cele două puncte fără a trece prin alte localități.

Un alt mare proiect de o extremă importanță este susținerea oricărei initiațive ce ține de postura de viitoare Capitală Culturală Europeană a Timișoarei.

USR va fi în Opoziție, dar acesta se va vrea a fi de tip constructiv. Se vor sprijini toate inițiativele pozitive indiferent de unde vin. Dar vor amenda orice derapaje ale altor formațiuni.

În privinta viitoarelor colaborări cu alte formațiuni politice sunt foarte circumspecți. Nu vor accepta în formațiune decât persoane cu o bună pregătire profesională. Nu se primesc oportuniști veniți din alte formațiuni ce vor să se înfigă într-un post lejer. De fapt, este una dintre caractericile acestui partid- antioportunismul.

Ca planuri, pe plan local se vor forma organizații în cât mai multe localități din județ.

LĂSAȚI UN MESAJ