Urmărită când ieșea de la școală, apoi batjocorită pe câmp. Coșmarul unei fetițe din Timiș a luat final

3862

Bărbatul de 57 de ani care și-a făcut de cap, toată luna octombrie, cu o copilă nevinovată de 12 ani, a fost trimis în judecată.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Szilagyi Șandor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol în formă continuată. Probatoriul administrat în cauză arată că ”în cursul lunii octombrie 2017, în mod repetat, pe raza unei localități din județul Timiș, inculpatul Szilagyi Șandor, prin constrângere, respectiv prin folosirea forței și prin folosirea de amenințări cu acte de violență, a întreținut de mai multe ori raporturi sexuale cu o persoană vătămată minoră”.

Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare Judecătoriei Timişoara.

Cei doi, arată sursele evz.ro, trăiesc pe strada Veseliei din satul Cerneteaz, sat aparținător de comuna Giarmata de lângă Timișoara. Conform unor informații, fata a fost urmărită de violator când ieșea de la școală, și amenințată să îl urmeze pe câmp, unde acesta amenajase un loc intim, ferit de privirile indiscrete. Aici o viola, apoi, înainte să plece, o amenința că dacă va vorbi, o va bate și o va face de râs în fața tuturor copiilor. Scena s-a repetat de mai multe ori pe săptămână, până ce copila și-a făcut curaj și le-a spus părinților.

LĂSAȚI UN MESAJ