Urmărit internaţional, depistat la frontiera Cenad

156

Un adolescent dat în urmărire internațională a vrut să treacă granița, fără să se gândească la consecințe. Poliţiştii de frontieră Cenad au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean român, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Totul s-a petrecut miercuri seară, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, unde s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, tânărul în vârstă de 20 de ani. În urma efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile române. El avea de executat o pedeapsă cu închisoarea de trei ani, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei, tânărul fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ