Urmărire ca în filme, la Timișoara! Polițiștii au tras focuri de armă pentru prinderea unui fugar

523

Un șofer a pus pe jar polițiștii timișoreni, noaptea trecută. Acesta gonea cu viteză prin oraș și nu a oprit la semnalele oamenilor legii, care au recurs la folosirea armelor pentru a-l opri.

Bărbatul a fost văzut de un echipaj pe Calea Dorobanților din Timișoara. Mergea cu viteză așa că polițiștii i-au făcut semn să oprească. Șoferul a ales, însă, să accelereze, așa că agenții au pornit în urmărirea lui. Timp de 40 de minute, bărbatul a a făcut un adevărat tur de viteză prin oraș. Nu a fost oprit decât după ce polițiștii au tras după mașina lui.

”După executarea mai multor focuri de armă, atât în plan vertical, cât și asupra anvelopelor, în jurul orei 03:30, autoturismul a fost imobilizat pe strada Calea Bogdăneștilor din municipiu.

În urma executării focurilor de armă, nu au rezultat victime omenești, ci doar avarierea autoturismului urmărit”, au transmis polițiștii.

 

Nebun omu nu vrea sa oprească 😂😂🚨🚔

Publicată de Cosmin Mosneagu pe Marţi, 9 aprilie 2019

Bărbatul de 26 de ani nu are permis de conducere, acesta fiind motivul pentru care nu ar fi oprit la semnalele polițiștilor.

Șoferul s-a ales cu dosar penal. Cercetările continuă.

LĂSAȚI UN MESAJ