Urmărire ca în filme, în toiul nopții, la Arad

69

Un bărbat a avut parte de aventura vieții lui. După ce a provocat un scandal în orașul Lipova din județul Arad, acesta a fugit de oamenii legii, care au venit să intervină. A reușit să ajungă în Arad, unde polițiștii au stras focuri de armă în roțile mașinii. Tot nu a oprit, însă la scurt timp a pierdut controlul volanului și s-a oprit într-un indicator stradal.

A fost rănit și preluat de ambulanță. ”La data de 13 august 2020, în jurul orei 23:00, Poliția Orașului Lipova a fost sesizată prin apel 112, cu privire la un scandal între două persoane în localitatea Căpâlnaș. La fața locului, s-a deplasat de îndată un echipaj de poliție, iar, la momentul sosirii acestuia un bărbat a demarat pe D.N. 7, cu un autoturism, spre localitatea Lipova. Polițiștii l-au urmărit pe acesta, care nu a oprit la semnalele acustice și luminoase, fiind constituite trei filtre rutiere (Lipova-Vladimirescu-Arad) și dat în consemn.

Bărbatul a ajuns astfel în municipiului Arad, unde a circulat doar pe contrasens, iar pentru oprirea acestuia, după efectuarea somaţiei legale, s-a impus executarea unor focuri de armă în direcţia roţilor din spate ale autoturismului. Pe strada Andrei Șaguna din municipiu, conducătorul auto, un bărbat de 64 de ani, cetățean austriac, a pierdut controlul asupra autoturismului, intrând în coliziune cu un indicator rutier. Întrucât barbatul era rănit în zona umărului, la fața locului a fost solicitată de urgență o ambulanță, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, povestesc polițiștii din Arad.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luării măsurilor legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ