UPDATE. Proprietara casei care a luat foc în centrul Reșiței, arsuri de gradul I pe față FOTO

241

Proprietara casei care a luat foc, astăzi, în centrul Reșiței, a suferit o intoxicație cu monoxid de carbon și arsuri de gradul I oe față. A fost transportată la spital.

„Sosite la locul intervenției, echipajele de pompieri militari au constatat că incendiul se manifesta violent, cu flacără mare, pe o suprafață de aproximativ 100 mp, la nivelul a trei încăperi ale imobilului și la nivelul acoperișului, existând pericolul extinderii la întregul acoperiș și la imobilele învecinate. S-a acționat imediat pentru localizarea incendiului, pompierii militari reușind astfel să împiedice propagarea incendiului la celelalte încăperi și la cele două gospodării vecine. Totodată, a fost solicitat sprijinul altor două echipaje din cadrul aceluiași detașament, respectiv unul de stingere și unul care încadrează autoscara mecanică, precum și a unui echipaj specializat al furnizorului de energie electrică. Proprietara casei a suferit o intoxicație cu monoxid de carbon și arsuri de gr. I la nivelul feței și membrelor superioare. Aceasta a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la spital”, a transmis ISU Caraș-Severin.

Pe timpul intervenției, care a durat aproximativ două ore, pompierii militari au salvat un cățel, care era blocat sub un pat din una dintre încăperile incendiate. În urma cercetărilor efectuate la fața locului, a rezultat că incendiul a fost cel mai probabil cauzat de o defecțiune a unei perne electrice, pusă în funcțiune și lăsată nesupravegheată.

Valoarea pagubelor este estimată la aproximativ 300.000 lei, iar cea a bunurilor salvate se ridică la o valoare estimată de 1.200.000 lei.

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ