Unul dintre cei mai buni jucători de fotbal s-a sinucis

1494

Fost jucător la FC Vaslui, Ciprian Potorac făcea senzaţie în fotbalul mic din Sălaj, acum doi ani, în tricoul formaţiei Someşul Letca. La nici 26 de ani, el a decis să îşi pună capăt zilelor, informează sportulsalajean.ro. A răms în urmă o soție îndurerată, un fiu, Mattia și o fiică, Francesca.

Ciprian Potorac (născut 23 iulie 1989) a început fotbalul la LPS Vaslui, iar calităţile sale au fost remarcate de specialişti şi tânărul a fost promovat la FC Vaslui! Din cauza unei accidentări grave la genunchi, tânărul a renunţat la fotbalul de performanţă şi a plecat în străinătate, în căutarea unui trai mai bun. A lucrat mai mulţi ani în Italia, acolo unde şi-a găsit şi jumătatea, pe Iulia, cu care s-a căsătorit şi care i-a dăruit doi copii.

Ioan Brânduşan, conducătorul formaţiei Someşul Letca, a declarat: “Doar din întâmplare a ajuns la noi la echipă.  Când a început să joace, Someşul a făcut rezultate. Când Potorac era în teren, nu ne temeam de nimeni din Liga a V-a!  Cu el am câştigat toate meciurile”.

Potorac a mai jucat la Viitorul Băbeni și era aşteptat la Luceafărul Bălan, deoarece antrenorul Marius Paşca auzise doar cuvinte de laudă  la adresa lui şi urma să fie legitimat la campioana Sălajului.

Potorac se afla cu familia la Vaslui, unde locuiau şi părinţii săi. Ca urmare a mai multor neînţelegeri şi a unor probleme financiare, tânărul – care în luna iulie împlinea vârsta de 27 de ani – a fost găsit spânzurat!

“În jurul orei 10.00, pompierii au fost solicitați pentru degajarea unei persoane găsite spânzurate în podul unui bloc din municipiul Vaslui”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui. Polițiștii chemați la fața locului au găsit în buzunarul său un bilet de adio, în care își cerea iertare părinților pe acest gest și scria că își iubește mult cei doi copii…

“Am rămas şocat. Chiar nu mi-a venit să cred. A fost un băiat extraordinar, un băiat de caracter. La meciul cu Olimpia Rus, de duminică, o să ţinem un moment de reculegere în amintirea sa. Atât mai putem să facem acum pentru prietenul nostru, Ciprian Potorac”, a spus Ioan Brânduşan, care cu greu îşi găsea cuvintele.

Sursa: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ