Universul casei și expo mobila vor atrage curioșii ca un magnet VIDEO

285

Centrul expozițional al Camerei de Comerț Industrie și Agricultură Timiș a marcat astăzi deschiderea festivă a evenimentului „Universul casai tale & Expo Mobila, care se află la a șasea ediție și nu mai este o necunoscută pentru publicul timișorean. În perioada scursă de la prima manifestare de acest fel toată lumea s-a obișnuit cu idea că poate să vadă adunat la un loc cam tot ce ține de o bună aranjare a căminului, indiferent că este vorba de o casă construită de la zero sau doar de a da un aer mai nou unei locuințe deja existente.

expo casa mobbila (3)

Expoziția se adresează în egală masură celor ce muncesc în domeniu și sunt interesați de tehnologii, aparaturi și consumabile folosite la amenajări. Dar la fel aici pot veni și simpli curioși ce vor doar de hobby să mai meșterească câte ceva în apartament sau să facă modificări. Aici pot vedea de aproape, pipăi și cere sfaturi de la specialiști despre sisteme și tehnologii de ultimă oră legate de construcția, mobilarea și amenajarea habitatului interior sau exterior. Toate acestea direct de la producători sau de la distribuitorii lor. Dar sunt și reprezentanțe ale marilor firme internationale care activează pe piața românească.

expo casa mobbila (24)

Pentru publicul larg de mare interes este zona ce prezintă mobile. Oricine poate să-și imagineze cum ar arăta casa sa cu aceste minunății. Sunt adevărate interioare de camera amenajate ca acasă. Se pot face comparații de stiluri, modele sau chiar prețuri. Evident că fiecare comerciant ne va spune că mobilă pe care o promovează este cea mai calitativă. Se poate alege ceva simplu și minimalist pentru tineret sau cei care doresc un habitat elementar și cât mai esențializat sau, din contră, unele mobile sunt de opulența unor epoci de mult apuse dar realizate cu tehnologii și materiale moderne. E doar o opțiune de teancul de bani mai mare sau mai mic pe care vrea cineva să-l investească. Dacă spațiul de acasă o permite, oricine poate locui ca un rege. Marfă se găsește. Dar nu doar mobilele se pot cerceta aici. Se găsesc perne, lenjerii, saltele ce promit un somn odihnitor. Se găsesc chiar unele secționate pentru a vedea orice curios ce are salteaua prin interior.

expo casa mobbila (21)

Sectorul mobilierul de bucătărie va atrage toate doamnele. Au ce să vadă. Se pot admira materiale atat de noi că nici numele nu se poate pronunța dar și lemnul masiv vechi și clasic ce nu iese din modă niciodată.

„Suntem extrem de bucuroși că manifestarea expozițională își deschide o nouă ediție. Prezența expozanților în cadrul evenimentului „ Universul casei și expo mobile” este remarcabilă, deoarece sala polivalentă a centrului expozițional regional este plină complet. Iar mai mult decât atât pe perioada celor patru zile din 18 până în 21 mai întâmpinăm publicul timișorean dar nu numai, cu producători veniți din intrega țară… După cum se observă avem o prezență deosebită a produselor și a pieselor de mobilier separate dar avem construite și habitate întregi aici în sală cum ar fi: livinguri, dormitoare, sufragerii și holuri. Mobila prezentă este de vârf dar avem și mobilă de nivel mediu. Din experiența noastră de până acum publicul timișorean caută mobilier din lemn masiv ce rămâne vedetă și în anul 2017 dar se cauta foarte mult și accesoriile de mobilier. De asemenea este de remarcat prezența pieselor separate într-o multitudine de forme, culori, nuanțe realizate după un design deosebit” a declarat organizatoarea târgului Roxana Bonchiș.

Expoziția este deschisă în fiecare zi de la 10 până la ora 20 iar duminica până la ora 18.

(P)

LĂSAȚI UN MESAJ