Unde poți cumpăra cadoul perfect pentru Crăciun? VIDEO

946

Deja începe să se facă simţită atmosfera sărbătorilor care se apropie, iar timişorenii încep să se gândească la cadouri. Unde poţi găsi cadoul (sau chiar cadourile) perfect?

Sfârșitul lunii noiembrie pune la dispoziția timișorenilor a 30-a ediție a Salonului Industriei Ușoare. Târgul, care va avea loc la CRAFT, întâmpină publicul larg cu ultimele tendințe în materie de modă. Doamnele, domnișoarele, dar și domnii, vor putea alege cadoul ideal pentru Crăciun. Gama largă de produse, care stă la dispoziția timișenilor, promite cel mai bun raport calitate-preț.

În perioada 23-27 noiembrie, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș găzduiește cel mai mare eveniment expozițional al finalului de an din Vestul României – Salonul Industriei Ușoare. Notorietatea la care a ajuns această acțiune a fost și este dată de publicul timișorean vizitator, care a impus în ultimele ediții expozanților ceea ce caută – calitate, diversitate, prețuri corecte.

”Mâine deschidem porțile celui mai mare salon de acest gen din vestul țării. Timp de 5 zile, expozanții vor pune la dispoziția vizitatorilor produse adecvate sezonului rece, care vor fi vândute la prețuri acceptabile. Pe lângă hainele de iarnă, se vor găsi și produsele cosmetice, produsele naturiste, iar în exteriorul salonului va fi renumitul târg de produse tradiționale. Aici timișoreni vor putea gusta dulciuri de casă, colacul secuiesc, produse din carne și mezeluri”, spune Aurora Culea, organizatorul evenimentului expo.

Timp de cinci zile, peste 60 de firme din România vor expune ultimele tendinte în materie de îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie, pielărie, blănărie, confecţii, tricotaje, articole de lenjerie, accesorii, articole sportive, produse care vor fi atracția vizitatorilor dornici de noutățile adecvate sezonului. Nu vor lipsi nici produsele cosmetice şi naturiste, parfumurile, bijuteriile din aur şi argint, gablonţurile și multe idei de cadouri.

În deschiderea expoziției, organizatorii au pregătit o paradă a modei cu articole din standurile expozanților. Ca un condiment bine gustat și apreciat în ultimele ediții, vizitatorii vor găsi în exterior Târgul de produse tradiționale, care îi așteaptă cu articole de artizanat, miere de albine și un spațiu de joacă pentru copii.

Programul de vizitare este de miercuri până sâmbătă între orele 10.00–20.00, iar duminică între orele 10.00 – 18.00. Intrarea este liberă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ