,,Unde au dispărut rareșii, bocii, ralucile și fluturii din PNL?” Un fost ministru liberal le cere demisiile tuturor șefilor actuali ai partidului

726

Ministrul interimar al Agriculturii, senatorul neafiliat Adrian Oros, consideră că întreagă conducere a PNL ar trebui să demisioneze deoarece partidul se află într-o stare „jalnică”.

„O victorie în genunchi! Cum zicea Olguța: Marcel le-a luat și banii de pe piept. Toată conducerea PNL ar trebui să își dea demisia pentru starea jalnică în care au adus acest partid istoric. Pentru haosul creat în mod artificial, când au aruncat în aer coaliția de guvernare, agravând criza economică care s-a suprapus peste criza sanitară. Și pentru modul în care au trădat electoratul care a votat o coaliție de dreapta care să dezvolte România. Niciunul nu este mai puțîn vinovat. Au votat la comandă, fără niciun discernământ, că niște păpuși mecanice invocând ‘interesul național’”, a scris Oros, luni, pe Facebook.

El a adăugat că, la Congresul PNL, echipa câștigătoare a promis că va ține PSD departe de guvernare cel puțîn 7 ani.

„Acum, la două luni de la Congres, pentru a-și demonstra consecvența, aceleași personaje stranii ne spun că fac un pact de guvernare cu PSD pentru 7 ani. Un pact victorios, semnat în genunchi. Unii dintre principalii artizani și susțînători ai grandiosului proiect, rămânând pe dinafară, au început să ceară capul ‘suflului nou’. E de așteptat că în următoarea perioadă mulți dintre acești vrednici ‘urmași ai Brătienilor’ să încerce să își spele imaginea debarcând-ul pe Citu. Eu le spun altceva: Dați-va demisia toți! Toți Raresii, Bocii, Ralucii și Fluturii de partid și de stat! Luați-va labele de pe Partidul Național Liberal!”, a transmis Adrian Oros.

Principalul comunicator al PNL, Rareș Bogdan, a dispărut subit după ce conducerea PNL a aprobat luni componentă guvernului PSD-PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ