Un violator în serie recent eliberat condiţionat a fost prins când abuza o tânără de 27 de ani

1777

Un violator în serie recent eliberat din închisoare a fost prins în flagrant când a abuzat sexual o tânără. Fentzel Iulian, de 61 de ani, și-a obligat victima să întrețină relații sexuale și i-a furat 500 de Euro.

Polițiștii din București spun că au fost alertați de o tânără de 34 de ani, care a spus că a fost atacată pe 22 februarie, seara, după ce a ieșit de la metrou. Victima spune că a fost amenințată cu o armă albă și dusă într-o baracă de pe un teren viran, unde a fost bătută și violată.

Polițiștii au acționat în noaptea de 22 spre 23 februarie. L-au prins pe individ în timp ce viola o tânără de 27 de ani, într-o clădire abandonată, pe un teren din Sectorul 1 din București. Agresorul i-a furat victimei și 500 de Euro. Banii au fost găsiți însă de polițiști în buzunarul violatorului.

Fentzel Iulian a fost eliberat condiționat în noiembrie 2018, dar nu pe baza recursului compensatoriu. Mai avea de ispășit un rest pedeapsă de 1000 de zile de închisoare.

Acum, este cercetat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. El urmează să fie dus în fața judecătorului, cu propunere de arestare preventivă.

Fentzel Iulian a fost dus la Serviciul Investigații Criminale din cadrul Sectorului 1 Poliție. El a fost reținut și are acum un nou dosar penal pentru două infracțiuni de viol și tâlhărie calificată.Fentzel Iulian a fost dus la Serviciul Investigații Criminale din cadrul Sectorului 1 Poliție. El a fost reținut și are acum un nou dosar penal pentru două infracțiuni de viol și tâlhărie calificată.

Surse judiciare spun că Fentzel Iulian a mai fost condamnat pentru viol și tâlhărie. El a fost eliberat condiționat în noiembrie 2018, dar nu pe baza recursului compensatoriu. Mai avea de ispășit un rest pedeapsă de 1000 de zile de închisoare.

Acum, este cercetat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. El urmează să fie dus în fața judecătorului, cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ