Un tramvai ce va fi transportat prin vestul țării ar putea aduce restricții pe drumurile naționale

179

Un transport agabaitic are loc zilele acestea, din vestul spre estul țării, și ar putea da peste cap circulația de pe mai multe drumuri naționale. Este transportat un tramvai din Ungaria, prin vama Borș, până la Calafat.

Transportul este programat să se desfășoare pân în 13 noiembrie, pe traseul: Borș PTF – Centura Oradea – Arad – Lugoj (Varianta de ocolire Lugoj) – DN6 – Caransebeș (Varianta de ocolire Caransebeș) – DN6 – Orșova – DN6 – Drobeta Turnu Severin (Centura Drobeta Turnu Severin) – DN6 – Simian – DN56A – Maglavit – DN56 – Calafat PTF Lățimea maximă a vehiculului este 3,00 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic.

În conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră. Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

LĂSAȚI UN MESAJ