Un tânăr neamţ a încercat să-şi facă de cap în Timişoara. L-au liniştit poliţiştii locali

364

Polițiștii locali aflați în patrulare azi-noapte, în jurul orei 03.30, în zona Michelangelo, au surprins un tânăr de 20 de ani, din Germania, care a smuls unul din ghivecele de flori amplasate pe Pod, aruncându-l mai apoi pe spațiul verde din apropiere.

Cel în cauză făcea parte dintr-un grup de mai multe persoane, toți tineri, care se deplasau dinspre Parcul Rozelor spre Complexul Studențesc. În momentul în care a fost oprit pentru a fi legitimat nu s-a putut comunica foarte bine cu el pentru că era băut și nu știa limba engleză, doar germană.

După identificare, acesta a fost sancționat cu amendă maximă pentru deteriorarea materialului dendrofloricol, faptă prevăzută și sancționată de HCL 371/2007 cu amenzi între 2000 și 2500 lei.

Nu este prima dată când pe timp de noapte tineri străini, în special studenți, sunt depistați de polițiștii locali aflați în patrulare deteriorând sau distrugând bunuri publice sau private pe raza municipiului Timișoara, motiv pentru care Poliția Locală atrage atenția că o simplă glumă sau o faptă de teribilism ”stropite” cu alcool se poate tranforma în sancțiuni drastice ori în unele cazuri în dosare penale.

LĂSAȚI UN MESAJ