Un tânăr care fura de pe șantierele rezidențiale din Timișoara a fost prins de polițiști

155

Polițiștii timișeni au prins un bărbat care se ocupa cu furturi de pe șantierele rezidențiale din Timișoara. La ultima lovitură, hoțul a creat un prejudiciu de peste 15.000 de euro.

Bărbatul de 32 de ani a pătruns pe șantierul unui imobil din zona Circumvalațiunii și a plecat cu mai multe materiale pentru construcții.

„În fapt, polițiștii au constatat că în data de 06 ianuarie,cel în cauză, ar fi pătruns în incinta unui imobil aflat în construire de pe Bulevardul Cetății, de unde ar fi sustras mai multe bunuri folosite la instalațiile sanitare, în valoare de 15.850 de euro.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, bănuitul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul deh Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș”, anunță polițiștii.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului precum și pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ