Un tânăr a deschis portiera şi s-a aruncat din mers pe şosea, sub ochii mamei lui

668

Scene cumplite au avut loc şi pe o şosea din Argeş. Un tânăr, care se afla într-o maşină de ocazie, s-a aruncat din autoturism, în mers. Un alt autovehicul l-a ucis, sub privirile mamei sale. Plecaseră amândoi de acasă, iar femeia nu a bănuit că fiul ei vrea să-şi ia viaţa. Tânărul, care ar fi împlinit 30 de peste o lună, suferea de depresie, spun apropiaţii.

Mama tânărului era şi ea în maşină, dar nici ea, nici şoferul care-i luase la ocazie n-au avut timp să reacţioneze, când acesta a deschis brusc portiera. Chiar atunci, din sens opus venea o altă maşină.

Şoferul care venea din sensul opus nu l-a mai putut evita, iar dâra de ulei a maşinii care l-a lovit s-a întins pe câteva zeci de metri.

Localnicii din Costeşti, Argeş, au auzit strigătele disperate ale mamei. Au încercat să-i ofere tânărului primul ajutor, dar nu s-a mai putut face nimic. Martorii povestesc că femeia le-a spus ca fiul ei suferea de depresie: „Îl jelea acolo jos şi zicea: „Aoleu, mamă, am uitat să-ţi dau medicamentele!”.

Potrivit martorilor, tânărul se despărţise de mama copilului său. Însă nimeni din familie nu bănuia că vrea să-şi ia viaţa.

Sursa – obsevator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ